הוראות הכנה
מרכיבים
3 אבוקדו גדולים ובשלים
2 ביצים קשות קלופות
2 עגבניות גדולות ובשלות
1 בצל אדום קלוף
1 שן שום כתושה
מיץ מלימון טרי
1 גביע יוגורט עזים (150 גרם)
כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן אבוקדו
אופן ההכנה
חוצים את האבוקדו לאורך, מגלענים וקולפים. קולפים את העגבניות (לאחר חליטה קצרה). חוצים כל עגבנייה לרוחב ומרוקנים מתוכה את הגרעינים והמיץ. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מגישים קר בתוספת קרקרים, נאצ'וס או כל חטיף מלוח אחר.
מגיש:
מקור: עלון מתכונים של גרינפלד שמן אבוקדו
שתף את המתכון