הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות
3 שיני שום כתושות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כף צ'ילי מתוק
2 כפות שמן זית
1 כף פטרוזיליה יבשה או פטרוזיליה טריה
½ כפית סוכר
אופן ההכנה
לחרוץ את הפלפלים ולהניח בתבנית, ליד הפלפלים להניח פלחי עגבניה מתובלים במעט
מלח ופלפל , לצלות כ-25 דקות , להפוך את הפלפלים מידי פעם.
את הפלפלים לשים בתוך שקית ניילון, פעולה זו מקלה על קילוף הפלפלים.
לשים בבלנדר יד את העגבניות הצלויות, את הפלפלים לקלוף לחתוך ולהוסיף לעגבניות, להוסיף
את שאר החומרים ולטחון . לטעום ולשפר תיבול.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון