הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים (חלמון בלבד "הצהוב")
3 כוסות שמן ?300 mll
חצי לימון סחוט
1 כף גדושה חרדל איכותי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
תבלינים כעולה על רוחכם
אופן ההכנה
1. למעבד מזון מכניסים את חלמוני הביצה והחרדל ומפעילים במהירות איטית
2. מתחילים לזרזף באיטיות רבה את השמן למעבד ומגבירים את מהירות המעבד
3. מוסיפים 1/2 כפית מלח
4. חצי כפית פלפל ומיץ הלימון
5. ממשיכים את פעולת המעבד עד להסמכה של המיונית.
*** מכיוון שהשמן הוא הקושר יש לשים לב שלא יהיה חלבון ושהזרזוף יהיה מאוד איטי
מגיש:
מקור: גורדון ראמזי
שתף את המתכון