הוראות הכנה
מרכיבים
- 400 גרם בשר טחון
- בצל גדול קצוץ
- מלח ופלפל לפי הטעם
- קורט אגוז מוסקט
- רסק עגבניות קטן (לא חובה)
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירור הבשר עד לאידוי כל הנוזלים.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים רסק עגבניות קטן ומעט מים (2-3 כפות).
- מניחים על אש קטנה למשך 5 דקות.
- מקררים את התערובת.
- ממלאים את הבורקס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון