הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם פטריות טריות (לא משנה איזה סוג)
- 40-50 גרם מרגרינה או חמאה
- 4-5 בצלים ירוקים קצוצים דק
- מלח ופלפל לפי הטעם
- קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את הבצל רק עד לריכוך.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 5 דקות עד לאידוי כל הנוזלים של הפטריות.
- מסירים מהאש, ומתבלים לפי הטעם.
- מניחים בקצה הבורקס מהמילוי ומגלגלים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון