חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מילי-פאפ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת הנהוגה במטבח האפריקאי להגשה לצד המנה העיקרית. br
מילי-פאפ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת הנהוגה במטבח האפריקאי להגשה לצד המנה העיקרית. br
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם קמח תירס לבן
100 גרם גבינת "גאודה" מגוררת
½ כוס חלב
100 גרם חמאה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. שמים את קמח התירס בסיר קטן, מוסיפים כוס מים רותחים, מלח, פלפל ואת גבינת ה"גאודה" ומבשלים 4 דקות תוך בחישה
2. מוסיפים מעט חלב ואת החמאה, מנמיכים את האש וממשיכים לבחוש עד שה"מיליפאפ" מסמיך (כמו פירה).
מגישים חם.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון