חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיני לחמניות בשני צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני לחמניות בשני צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
חצי כף סוכר
שתי כפיות מלח
כוס וחצי מים
2 כפיות רוטב פסטו (ע"ע)
2 כפיות רוטב עגבניות מיובשות עם אגוזים (ע"ע)
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
שמים בקערה את השמרים עם מעט מים והסוכר למשך כחמש דקות. מוסיפים את הקמח ויתרת המים ולשים לבצק גמיש ואחיד (דורש מעט מאמץ). אם יש צורך מוסיפים מעט מים או מעט קמח לפי דרישת הבצק. משאירים במקום מוצל וחמים להתפחה במשך כשעתיים.
לאחר שתפח מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. בחלק אחד מערביים פנימה תוך כדי לישה את רוטב הפסטו ובחלק השני את רוטב העגבניות המיובשות. משאירים לנוח כחצי שעה נוספת.
כעת, לפי בחירתכם, צרים עיגולים מאחד הבצקים ומהבצק השני צרים עיגולים ומשטחים אותם על מנת לעטוף את העיגולים הראשונים. בצורה כזאת יוצרין עיגול בתוך עיגול משני צבעים שונים.
מסדרים את כדורי הבצק בתבנית אפייה ומברישים אותם בביצה טרופה. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כארבעים דקות או להשחמה יפה.
רצוי להגיש חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון