הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1 קופסת שימורי ליצ'י
50 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קורנפלור
ביצה
מעט מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל חומרי הבלילה )מלבד הליצ'י( לבלילה
סמיכה.
2.מסננים את הליצ'י מהנוזלים.
3.טובלים ליצ'י בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה
קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.
4.מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
כך עושים עם כל הכמות.
***להגשה מעטרים על צלחת רוטב מייפל מניחים את
הסופגניות במרכזה ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון