חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיני קציצות בשר ברוטב עגבניות עם שעועית לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני קציצות בשר ברוטב עגבניות עם שעועית לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם שעועית לבנה מושרית ומבושלת (ניתן לרכוש קפואה מבושלת)
250 גרם עוף טחון
250 גרם בקר טחון
1 ביצה
½ כפית נענע מיבשת
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
¼ כוס פירורי לחם
1 כף ממרח עגבניות ואגוזים (ע"ע)
חופן כוסברה קצוצה
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 בצל בינוני קצוץ מחולק ל-2 מנות
3 שיני שום קצוצות
2 פלפל צ'ילי קטנים קצוצים דק
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את שני סוגי הבשר, הביצה, פירורי הלחם, הפלפל הגרוס, הנענע המיובשת, הכוסברה, המלח, ממרח העגבניות והאגוזים, מנה אחת של בצל קצוץ ושן שום קצוצה אחת לתערובת אחידה. מניחים בצד.
בסיר בינוני מחממים מעט שמן. מטגנים קלות את שארית הבצל. משנהיה שקוף מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים להזהבת הבצל. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות. מוסיפים את השעועית והעגבניות המרוסקות ומערבבים היטב. מוסיפים עוד כחצי כוס מים ומערבבים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
צרים מתערובת הבשר עיגולים קטנים ומכניסים אחד אחרי השני לסיר עם הרוטב המבעבע. מבשלים ביחד כרבע שעה עד עשרים דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון