הוראות הכנה
מרכיבים
2 אפרסקים חתוכים לקוביות
2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
2 קרמבולות חתוכות לקוביות
4 שזיפים חתוכים לקוביות
100 גרם ענבים
2 אגסים חתוכים לקוביות
100 גרם סוכר או 8 טבליות סוכרזית
½1 ליטר מים
מיץ משני רימונים
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור כארבעים דקות עד ¾ שעה. ייתכן ויהיה צורך להוסיף מעט נוזלים במהלך הבישול (צריך בסוף להישאר קצת יותר מליטר של מיץ). לאחר שמסירים מהאש מצננים ומכניסים למקרר למשך לילה לפחות. מסננים ושומרים את המיץ (מי שאוהב יכול לאכול גם את הפירות).
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון