חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיקס פירות ים ברוטב חמאה לימון ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבחינת פירות הים יש שתי אופציות. br1. 2 שקיות מיקס פירות ים מוכן -700 גרם סה"כ(ניתן לרכוש בטיב טעם) br2.לאוהבי פירות הים הטריים: br300 גרם שרימפס מקולף br150 גרם טבעות קלאמרי br150 גרם ראשים br100 גרם מולים br
מיקס פירות ים ברוטב חמאה לימון ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבחינת פירות הים יש שתי אופציות. br1. 2 שקיות מיקס פירות ים מוכן -700 גרם סה"כ(ניתן לרכוש בטיב טעם) br2.לאוהבי פירות הים הטריים: br300 גרם שרימפס מקולף br150 גרם טבעות קלאמרי br150 גרם ראשים br100 גרם מולים br
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
מיץ מחצי לימון
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
100 גרם חמאה
רבע כוס יין לבן
אופן ההכנה
למכינים ממיקס:
מפשירים את המיקס במים צוננים.
לוקחים ווק, ממיסים בתוכו את החמאה, מוסיפים את מיקס הפירות, היין והשום הכתוש ומקפיצים במשך 5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את התבלינים ואת מיץ הלימון מקפיצים עוד 5 דקות ומוכן. נורא פשוט.
למכינים מטרי:
לוקחים ווק, ממיסים בתוכו את החמאה. על אש בינונית מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד שהוא משנה צבע מאפור לורוד.
מוסיפים את הראשים והקלאמרי יחד עם השום הכתוש, היין ומיץ הלימון ומקפיצים עוד כ-5 דקות.
מוסיפים את המולים ומקפיצים עוד 5-7 דקות עד שהמולים נפתחים ומגישים.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון