חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל העשוי מקמח תירס מתאים לאירוח ליד כוס תה. מצויין לאירוח גם כחטיף וגם כתוספת br או כמנה ראשונה . אם לא שמים צימוקים ותאנים. brאפשר לארח גם כעוגה אם שמנו צימוקים ותאנים br(פרטים בהמשך המתכון)
מלאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל העשוי מקמח תירס מתאים לאירוח ליד כוס תה. מצויין לאירוח גם כחטיף וגם כתוספת br או כמנה ראשונה . אם לא שמים צימוקים ותאנים. brאפשר לארח גם כעוגה אם שמנו צימוקים ותאנים br(פרטים בהמשך המתכון)
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים שלמות
3 גביעי לבן או אשל
250 גר' גבינה לבנה ( 1 קופסא)
½2 כוסות קמח אוסם תופח
1 כוס קמח תירס
תמצית וניל או סוכר ווניל
1 חבילה מרגרינה לא מלוחה
חופן צימוקים ותאנים (לא חובה)
קצת שמן
כלים:
2 תבניות "אינגליש קייק"
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה הלא מלוחה ומניחים בצד.
מחממים את התנור לחום בינוני נמוך 120°c-160°c.
מערבבת את כל החומרים יחד
(אם החלטנו להוסיף צימוקים ותאנים ורצוי לחתוך את התאנים לחתיכות קטנות יש לקמח אותם )
טובלים נייר סופג במעט שמן ומשמנים את תבניות ה"אינגליש קייק".
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות ומכניסים לתנור למשך ½-¾ שעה ובודקים, עם קיסם אם הקיסם יצא יבש העוגה מוכנה.
פורסים פרוסות בעובי של ½1 ס"מ ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: אביבית גרציאני
מקור: דודה לאוני
שתף את המתכון