חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלאי רומני אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך מצוינת לנצל יוגורטים, שמנות וכל מוצר חלב אחד שתוקפו פג בקרוב אפשר גם לערבב גבינות מלוחות במקום חלק ממוצרי החלב המוצעים כאן. השילוב של מתוק ומלוח אמנם נשמע מזעזע אבל יוצא מאוד טעים.
מלאי רומני אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך מצוינת לנצל יוגורטים, שמנות וכל מוצר חלב אחד שתוקפו פג בקרוב אפשר גם לערבב גבינות מלוחות במקום חלק ממוצרי החלב המוצעים כאן. השילוב של מתוק ומלוח אמנם נשמע מזעזע אבל יוצא מאוד טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר
3 ביצים
4 אשל או יוגורט לבן חלק
מיץ מחצי לימון
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס קמח
1/2 1 כוסות קמח תירס (לא קורנפלור)
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה במיקרוגל או בסיר קטן.
שמים את המרגרינה המומסת בקערה, ומוסיפים אליה את הסוכר והביצים. בוחשים בכף עץ.
מוסיפים את מוצרי החלב.
בקערה נפרדת בוחשים את מיץ הלימון ואבקת האפייה ומוסיפים לבלילה.
מוסיפים את הקמחים.
אופים בחום בינוני כשעה וחצי-שעתיים (תלוי בתנור), עד שהכול מתייצב ונוצר קרום שחום
וקריספי למעלה
מומלץ לאכול חם בלווית יוגורט או שמנת חמוצה
מגיש: פזית
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון