הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 שמנת מתוקה
רבע ליטר חלב
עלה ז'לטין
חצי כוס סוכר
2 כפות מי ורדים
לרוטב:
ריבה אדומה
כל סוג של אגוזים טכונים
אופן ההכנה
מצמצמים אתהשמנת 25 דקות על האש.
מחבים את האש ומוסיפים את הסוכר ומערבבים.
את הזלאין מערבבים על החלב הקר ומוסים לשמנת.
יוצקים לכוסות ומכניסים לכשעה לפריזר.
מוצעם הופכים מהכוס לצלחת שטוחה מדללים את הריבה בקצת מים ויוצקים מעל המנה מהריבה המדוללת ומעל קצת מהאגוזים.
בתאבוון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון