הוראות הכנה
מרכיבים
10 כפות קורנפלור
9 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
5 טיפות מי ורדים
לסירופ:
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
צבע מאכל אדום
5 טיפות מי ורדים
לתוספות:
קוקוס
אגוזים טחונים
אופן ההכנה
לחמם בסיר את 8 כוסות החלב ואת כוס השמנת
כוס חלב אחת לערבב עם הקורנפלור בקערית עד להמסה להנמיך את האש להוסיף את מי הורדים
לאחר מכן לשפוך לפני רתיחה של החלב את הקונפלור ולערבב בלי הפסקה עד לעיבוי החלב
במידה ותפסיק/י לערבב יווצרו גושים
לאחר שהחומר מתעבה לכבות את הגז ושפוך לצלוחיות בעודו חם לקרר במקרר
הסירופ לחמם בסיר את המים עים הסוכר עד להמסה לאחר מכן להוסיף את צבע המאכל ומי הורדים לצנן להוסיף לפני ההגשה עם תוספות של קוקוס ואגוזים טחונים
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון