הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג 1 של מלפפונים קטנטנים.
1 ראש שום.
10 גרגרי פלפל שחור.
חצי צרור שמיר .
3-4 כפות מלח שטוחות .
4 עלי דפנה מיובשים ליטר וחצי מים רותחים .
פלפל צילי חריף 2יחידות .
כוס וחצי חומץ.
וצנצנת של שתיים וחצי ליטר .
אופן ההכנה
לעשות עיקור לצנצנת במיקרו או במים רותחים.
ואז לסדר בקרקעית כמה שיני שום שמיר חצי כמות וצילי 1.
לסדר את המלפפונים ואז מעל לשים את שאר השומים והשמיר והצילי ולפזר עלי דפנה. מעל את גרגרי הפלפל .ופלחי לימון .
את מלח מים והחומץ החם למזוג על המלפפונים לסגור את הצנצנת היטב .
לנער אותה כשהצנצנת תתקרר להכניס למקרר אפשר ולאכול למחרת .
בתאבון ובהצלחה!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון