חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלפפונים מתוקים בחומץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קליל ונהדר בפני עצמו, או תוספת ליד ארוחה כבדה
מלפפונים מתוקים בחומץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קליל ונהדר בפני עצמו, או תוספת ליד ארוחה כבדה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג מלפפונים טריים, לא קלופים
1 בצל סגול קטן, קלוף
צרור שמיר, קצוץ
2 כפות סוכר
1 כוס חומץ
אופן ההכנה
מסירים את קצוות המלפפונים ופורסים אותם לפרוסות דקות ( אם יש, הכי נוח בדיסקית הפריסה של מעבד מזון), פורסים כך גם את הבצל.
מערבבים את המלפפונים עם הבצל והשמיר ומערבבים ונותנים למלפפונים להפריש את מיציהם במשך כשעה.
מוסיפים את החומץ ומערבבים.
טועמים ומוסיפים עוד חומץ או סוכר, לפי הטעם.
שומרים בקירור.
הסלט מוכן לאכילה כבר אחרי יממה, אך טעמו הולך ומשתפר בחמשת הימים הבאים.
בכל שלב אפשר להוסיף סוכר או חומץ, אם רוצים.
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון