חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה חביבה וטעימה להפליא אצלי בכל מקרה זה גרם להתמכרות בארוחת הצהריים של ימי שישי
ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה חביבה וטעימה להפליא אצלי בכל מקרה זה גרם להתמכרות בארוחת הצהריים של ימי שישי
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 6 פלפלים בינוניים (עדיפות אדומים אך אפשרי גם ירוקים)
2. 2- 1 פרוסות חלה (אפשר גם לחם) מושרות במים למשך חמש דקות
3. חצי צרור כוסברה
4. חצי צרור פרוזיליה
5. 300 גרם בשר טחון
6. 2 ביצים
7. פפריקה חריפה/מתוקה
8. כפית וחצי אריסה
9. חצי כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
10. כפית וחצי מלח
11. 2 כפות ציפוי לשניצל או בעדיפות אם יש זמן לחם יבש טחון.
12. רסק עבניות - קופסה קטנה
13. 2 בצלים בינוניים
14.כוס עד כוס וחצי אורז
15. כפית אבקת מרק עוף
16 4 עבניות
17. חצי כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה
למילוי
1. קוצצים את הבצל, כוסברה, פטרוזיליה + 2 ביצים+ בשר טחון (ללא בישול)+ אורז + התבלינים+ 2 פרוסות הלחם מכניסים לסיר/כלי קיבול גדול ומערבבים היטב עד שתתקבל תערובת אחידה (ולא רכה מדי - הלחם וציפוי לשניצל יוצרים את האפקט הרצוי)
2. חותכים את הפלפלים האדומים בקצהו ושוטפים היטב במים על מנת להוריד את הגרעינים.
3. ממלאים את הפלפלים בתערובת (לא עד הסוף אלא 3/4).
4. מניחים בסיר על גבי הרוטב ומוסיפים מים שיכסו את הפלפלים.
5. מביאים לרתיחה ולאחר מכן בישול למשך כשעה על אש נמוכה
לרוטב
1 בצל קצוץ דק + 4 עגבניות קצוצות גס מטגנים בשמן (חצי כוס) למשך חמש דקות
2. מוסיפים קצת תבלינים על פי הטעם (פלפל שחור, פפריקה, מלח, אריסה, חוויג' למרק)
מגיש: יובל המבולבל
מקור: אמא
שתף את המתכון