הוראות הכנה
מרכיבים
1. 6 פלפלים בינוניים (עדיפות אדומים אך אפשרי גם ירוקים)
2. 2- 1 פרוסות חלה (אפשר גם לחם) מושרות במים למשך חמש דקות
3. חצי צרור כוסברה
4. חצי צרור פרוזיליה
5. 300 גרם בשר טחון
6. 2 ביצים
7. פפריקה חריפה/מתוקה
8. כפית וחצי אריסה
9. חצי כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
10. כפית וחצי מלח
11. 2 כפות ציפוי לשניצל או בעדיפות אם יש זמן לחם יבש טחון.
12. רסק עבניות - קופסה קטנה
13. 2 בצלים בינוניים
14.כוס עד כוס וחצי אורז
15. כפית אבקת מרק עוף
16 4 עבניות
17. חצי כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה
למילוי
1. קוצצים את הבצל, כוסברה, פטרוזיליה + 2 ביצים+ בשר טחון (ללא בישול)+ אורז + התבלינים+ 2 פרוסות הלחם מכניסים לסיר/כלי קיבול גדול ומערבבים היטב עד שתתקבל תערובת אחידה (ולא רכה מדי - הלחם וציפוי לשניצל יוצרים את האפקט הרצוי)
2. חותכים את הפלפלים האדומים בקצהו ושוטפים היטב במים על מנת להוריד את הגרעינים.
3. ממלאים את הפלפלים בתערובת (לא עד הסוף אלא 3/4).
4. מניחים בסיר על גבי הרוטב ומוסיפים מים שיכסו את הפלפלים.
5. מביאים לרתיחה ולאחר מכן בישול למשך כשעה על אש נמוכה
לרוטב
1 בצל קצוץ דק + 4 עגבניות קצוצות גס מטגנים בשמן (חצי כוס) למשך חמש דקות
2. מוסיפים קצת תבלינים על פי הטעם (פלפל שחור, פפריקה, מלח, אריסה, חוויג' למרק)
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון