חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממולאים טעימים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלא פלפלים מכל הצבעים, בצל, עגבניות, קישואים עגולים, קישואים רגילים, תפוחי-אדמה, חצילים קטנים ועלי כרוב. יש לרוקן את כל תוכן הירקות לפני ההכנה.
ממולאים טעימים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלא פלפלים מכל הצבעים, בצל, עגבניות, קישואים עגולים, קישואים רגילים, תפוחי-אדמה, חצילים קטנים ועלי כרוב. יש לרוקן את כל תוכן הירקות לפני ההכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½ ק"ג בשר טחון
2. הירקות שמוכנים למילוי
3.½ כוס אורז שטוף בלבד
4. ½ כוס מעורב של כוסברה, פטרוזיליה ושמיר קצוצים
5. בצל גדול קצוץ דק
6. עגבניה גדולה מגוררת ללא גרעינים
7. 4 כפות שמן
8.½ מיץ לימון סחוט טרי
9. שלוש קופסאות קטנות של רסק עגבניות
10. מלח, פלפל, אבקת מרק וכורכום
אופן ההכנה
1. מכינים תערובת של הבשר, האורז, הירק, הבצל, העגבניה המגוררת, מיץ הלימון, השמן, קופסה אחת קטנה של רסק עגבניות והתבלינים. מגבשים הכל לתערובת אחידה.
2. ממלאים את הירקות בתערובת, (לא למלא עד למעלה, להשאיר מעט מקום מפני שהאורז עוד צריך להתבשל ולתפוח מעט).
3. מסדרים את הירקות במצב שהירקות שמצריכים יותר בישול יהיו למטה והעדינים יותר למעלה. להניח בסיר רחב ועמוק.
4. בקערה נפרדת להכין תערובת של 2 רסק עגבניות קטנות, 4 כפות שמן, תבלינים וכוס מים. לערבב הכל עד להמסת הרסק עגבניות לתערובת אחידה.
5. ליצוק את תערובת הרסק מעל הממולאים ולכסות את שאר הירקות במים (רצוי חמים).
6. לתת לסיר לרתוח ולהנמיך את האש כשהסיר מכוסה ולבשל על אש קטנה במשך 30-40 דקות.
7. רצוי לבדוק את הסיר מידי פעם. הממולאים מוכנים שרוב המים התאדו ונשאר רוטב סמיך וטעים.
הרבה אופטימיות
7.
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון