הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב
1 בצל גדול קלוף
8-10 עלי גפן
למילוי:
1 כוס אורז מבושל
350 גרם בשר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון
1 כף רסק רימונים
1 כף בהרט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים בסיר גדול ושמים בו את הכרוב, בצל ועלי גפן לריכוך ל-10-15 דקות. אחרי הריכוך מפרידים את קליפות הבצל ועלי הכרוב בזהירות ומניחים בצד לקירור.
2. שמים את האורז המבושל, בשר טחון ושאר חומרי המילוי בקערה ומערבבים.
3. ממלאים ומקפלים את עלי הכרוב, עלי הגפן וקליפות הבצל המופרדות ושמים בסיר.
4. מכסים את הממולאים במים ומביאים לרתיחה. לאחר רתיחה מבשלים כ-40-45 דקות על אש קטנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון