הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים או 15 קישואים או בצל או חצילים קטנים
כוס אורז בערך
בשר לפי הטעם תלוי כמה דומיננטי אוהבים שהוא בפלפל אני שמתי 250 גר'
שמיר
כוסברה
רסק בערך כף
בצל מטוגן
פפריקה
פלפל שחור
מלח בערך כפית וחצי או לפי הטעם
לימון לפי הטעם
לרוטב
מים
רסק עגבניות לפי הטעם
בצל קצוץ
תבלינים: פפריקה, כורכום וכו'
לימון
אופן ההכנה
שוטפים אורז ומערבבים עם כל החומרים.
מרוקנים ירקות וממלאים
לפני המילוי רצוי לחורר עם סכין כדי שהמילוי יתבשל היטב
מכניסים לסיר עם הרוטב
לאחר הרתיחה מנמיכים אש ומכסים
מבשלים כ 40 ד' עד שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון