הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס
½2 כוסות מים
½ כפית מלח
1 גביע יוגורט
100 גרם גבינה מלוחה פרוסה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
להגשה:
יוגורט קר
אופן ההכנה
מבשלים בסיר את קמח התירס, המים, והמלח על להבה קטנה תוך כדי בחישה לסירוגין עד שהתערובת נעשית סמיכה, מסירים מהאש.
בתבנית פיירקס מניחים מחצית מתערובת הקמח תירס, מעל מניחים את פרוסות הגבינה המלוחה, מעל מפזרים את היוגורט ועל הכל שמים את המחצית השניה של תערובת קמח התירס, מעל הכל מפזרים את הגבינה הצהובה ואופים בטוסטר אובן 15-20 דקות (אפשר לאפות גם בתנור בחום של 150 מעלות). מגישים ליד יוגורט קר.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון