חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממליגה בלקנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממליגה בלקנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס
½2 כוסות מים
½ כפית מלח
1 גביע יוגורט
100 גרם גבינה מלוחה פרוסה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
להגשה:
יוגורט קר
אופן ההכנה
מבשלים בסיר את קמח התירס, המים, והמלח על להבה קטנה תוך כדי בחישה לסירוגין עד שהתערובת נעשית סמיכה, מסירים מהאש.
בתבנית פיירקס מניחים מחצית מתערובת הקמח תירס, מעל מניחים את פרוסות הגבינה המלוחה, מעל מפזרים את היוגורט ועל הכל שמים את המחצית השניה של תערובת קמח התירס, מעל הכל מפזרים את הגבינה הצהובה ואופים בטוסטר אובן 15-20 דקות (אפשר לאפות גם בתנור בחום של 150 מעלות). מגישים ליד יוגורט קר.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון