הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילפל אדום
4 כפיות שטוחות של זרעי כוסברה
2 כפיות שטוחות של זרעי כמון
4 גבעולי למון גראס גזומים וחתוכים
2 כפיות שטוחות של זנגביל מגורר טרי
4 בצלי שאלוט
6 שיני שום
קליפת לימון מגורד ומיץ לימון מ - 2 לימונים
2 כפיות קינוח שטוחות של פפריקה חריפה
אופן ההכנה
1. חותכים את הפלפלים האדומים לאורך ומוציאים את הזרעים. (חשוב לשטוף ידיים לאחר
פעולה זו).
2. במחבט על אש נמוכה ללא שמן, מוסיפים את זרעי הכוסברה והכמון, למשך 5 דק' תוך הזזת
המחבט מעת לעת.
3. כותשים את הזרעים במכתש עד אשר הופכים לאבקה.
4. מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד אשר מתקבלת מחית גסה ומחוספסת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון