חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממתק גלילי קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממתק קוקוס שבחוץ הוא מצופה בצבע ורוד ונראה כמו סיגר, הנמכר בפיצוציות , בד"כ ארוז בנילון צלופן.
ממתק גלילי קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממתק קוקוס שבחוץ הוא מצופה בצבע ורוד ונראה כמו סיגר, הנמכר בפיצוציות , בד"כ ארוז בנילון צלופן.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
4 כוסות קוקוס טחון
1/8 כוס תרכיז פטל או צבע מאכל אדום
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.במחבת בשלו את הסוכר והמים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
הוסיפו את הקוקוס הטחון ובשלו עד לקבלת עיסה אשר לא נדבקת למחבת.
הסירו מהאש והניחו על משטח שיש, או עץ, בזמן שהקוקוס חם לושו בעזרת כף
עץ, וכשהוא מתקרר המשיכו ללוש בעזרת הידיים עד לקבלת מרקם עיסתי קשה
באם העיסה רטובה מדי יש להוסיף קצת קוקוס.
2.מפזרים את העיסה באופן שווה כ1 ס"מ מקצהו של נילון נצמד ומגלגלים
לגליל בעובי 2 ס"מ ומניחים ל24 שעות במקום יבש ומאוורר ליבוש
3.בקערה מערבבים קוקוס יבש עם מעט תרכיז פטל או צבע מאכל עד לספיגת הצבע
4.חותכים את גלילי הקוקוס למידת האורך הרצויה ומגלגלים בתערובת הקוקוס
הצבועה ומשהים שוב כ 8 שעות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון