הוראות הכנה
מרכיבים
1-קילו אגוזי מלך
500-גרם דבש טהור
אופן ההכנה
לקצוץ אגוזים גס ולקלות בסיר רחב כ 15 דקות תוך כדי ערבוב ובלהבה בינונית.
להוסיף את כל הדבש ולערבב ללא הפסקה כ15-20 דקות עד שמתקבל צבע חום יפה.
להרטיב משטח רחב במעט מים ולרוקן את תכולת הסיר על המשטח.
לשטח בעודו חם כך שהעובי 1ס"מ ולחתוך מיד למרובעים כ4*4ס"מ.
הערה: כאן מדובר בכמות גדולה,אפשר חצי כמות מהחומרים,הכנה ללא שינוי.
שנה טובה ומאושרת לכל בית ישראל.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון