הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
1 קופסא של חלב מרוכז (משקל 397 גר')
1 חבילת ביסקויטים "פתי בר" שבורים
1 חופן קטן של כל אחד מהמרכיבים הבאים:
אגוזי פקאן שבורים קטן
פיסטוק
פירות יבשים:
משמש, תמרים, תאנים
כ-6 כפות קוקוס טחון (כתוספת לעיסה וגם לגלגל בו את "הנקניק")
אופן ההכנה
1.בקערה מערבבים תוך לישה את החלב המרוכז, הביסקויטים, פירות יבשים, אגוזים,
פיסטוק ומעט קוקוס טחון. לשים לקבלת עיסה בצקית. אפשר להוסיף עוד מעט
(1-2 כפות קוקוס).
2.מגלגלים את העיסה ל- 7 או 8 "נקניקים" ומצפים תוך כדי גלגול על קוקוס טחון,
3.מגלגלים על נילון נצמד ומקפיאים.
4.לפני השימוש להוציא מהמקפיא להפשיר מעט, לחתוך למנות (כ-35 חתיכות בכל "נקניק")
לשים או לא בתוך מנג'טים ולהגיש.
מגיש:
מקור: נאגוד
שתף את המתכון