הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
¾ כוס מים
½ 1 כוסות סוכר
½ ק"ג בוטנים או שקדים עם קליפה לא קלויים
אופן ההכנה
ההכנה
לשטוף את השקדים / בוטנים.
בסיר שטוח גדול להרתיח את המים והסוכר כאשר המים במצב רתיחה
וכל הסוכר נמס להוסיף את השקדים / בוטנים רטובים ולבחוש מדי פעם על האש.
בשלב בו המים מתאדים כשנהיה לבן וקשה לבחישה יש לבחוש ללא הפסק עד
מתחיל להשחים (מתקבל ציפוי קרמל) עם קבלת ברק חום מבריק
לשפוך על תבנית שטוחה ולקרר לאחר הקרור להפריד ולהעביר לכלי סגור לאחסון.
·הערה יש להזהר בשלב אחרון כאשר הציפוי חום מבריק לא להשאיר על מקור
החום.
מגע ביד עלול לגרום לכוויה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון