הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו שמנת חמוצה
חצי כפית מלח
200גרם קמח
300 גרם בצל
100 גרם שום
3 כובסת מיים
חצי קילו בשר (כל סוג) רצוי כבש
אופן ההכנה
בתגנים בצלם עד שקיפות, מוספים שום קצוץ, מוסיפים שמנת ואז את המיים וכל הזמןמערבבים כ30 דקות תוך כדי הוספת הקמח לאט לאט.
את הבשר מטגנים בחתיחוץ קטנות בשמן זית ומכניסים לרוטב. (גם את השמן)
מבשלים כמה דקות נוספות.
ממולץ עם אורז.
מגיש:
מקור: חבר ערבי
שתף את המתכון