חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מסבחה של שעועית לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לא על האורז לבדו" -תחליף לאורז כתוספת.
מסבחה של שעועית לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לא על האורז לבדו" -תחליף לאורז כתוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית לבנה שהושרתה למשך הלילה במים
1/3 כוס טחינה
½ כפית כמון
שמן זית להגשה
לרוטב:
3 גבעולי פטרוזיליה
1 פלפל ירוק חריף
½ פלפל חריף אדום טרי, קצוץ
מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
קמצוץ מלח
½ כוס מים
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית (שהושרתה לילה במים) בסיר מלא מים עד ריכוך מלא. מסננים (שומרים ½ כוס ממי הבישול) ומעבירים את השעועית לקערה, יוצקים את הטחינה , הכמון ו-½ כוס ממי הבשול ששמרנו , ומערבבים היטב.
הרוטב:
טוחנים את כל חמרי הרוטב במעבד מזון, מעבירים לצנצנת ושומרים בטמפרטורת החדר.
להגשה:
מחלקים את המסבחה ל-4 צלחות הגשה עמוקות, יוצקים מעל את הרוטב וכמות נדיבה של שמן זית.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון