חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן מוס לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים ביופיו וטעמו המתוק והמעקצץ
מעדן מוס לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים ביופיו וטעמו המתוק והמעקצץ
הוראות הכנה
מרכיבים
מעדן מוס לימון
החומרים
1 קופסא לימון קפוא פריגת או כל פרי אחר כגון מנגו
1 שקית 10 ג"ר זלטין
גרד מקליפת לימון שלם הצהוב בלבד
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר התרכיז הקפוא מכיל סוכרים
אופן ההכנה
ממיסים את הג'לטין במעט מים חמים
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקציפה יציבה.
מוסיפים את הג'לטין המומס ומערבבים היטב תוך קיפול פנימה של הקצפת
מוסיפים את תרכיז הלימון תוך כדי קיפול פנימה לקצפת ומערבבים היטב
יוצקים לכלי נאה מכסים בנילון נדבק מכניסים למקרר ל- 6 שעות לפחות.
להגשה טובלים את הכלי לשניה עד שתיים במים רותחים
והופכים על כלי הגשה מקשטים בפירות העונה
הערות:
ניתן לעשות את המעדן מתרכיז קפוא אחר כמו מנגו
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון