חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן נקניק שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"נתקעתי" עם כמות בישקוטים. אנא, רעיון להשתמש בהם! תודה. המתכון שאני מצרפת הוא עם עוגיות "אמרטי" אבל גם בישקוטים יספקו את הסחורה מצויין בגלל מרקמם.
מעדן נקניק שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"נתקעתי" עם כמות בישקוטים. אנא, רעיון להשתמש בהם! תודה. המתכון שאני מצרפת הוא עם עוגיות "אמרטי" אבל גם בישקוטים יספקו את הסחורה מצויין בגלל מרקמם.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר (70%), קצוץ
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 כפות דבש
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם משמש מיובש, קצוץ דק
50 גרם אגוזים קלויים, קצוצים דק
200 גרם עוגיות "אמרטי", מרוסקות דק
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד עם חמאה ודבש במיקרוגל. בוחשים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מוסיפים שקדים, משמש, אגוזים ו3/4- מכמות העוגיות. מצננים ומעבירים למקרר למשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
על גבי נייר אפייה עורמים גליל של התערובת ומגלגלים לצורת נקניק. עוטפים ומקררים למשך חצי שעה.
מוציאים מהמקרר, פותחים את ה"אריזה" ומגלגלים על מצע של פירורי העוגיות שנותרו. עוטפים בנייר אפייה וברדיד אלומיניום (כדי שהנקניק לא יספוג טעמים וריחות) ומחזירים למקרר. מקפיאים לפחות שעתיים לפני שאפשר לפרוס דק-דק ולהגיש.
אני מציעה להגיש את הפרוסות הדקיקות עם קולי פירות ליד כדי לשבור את הטעם ה"שוקולדי".
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון