הוראות הכנה
מרכיבים
4 ראשי קולורבי צעיר
1 בצל
2 כפות שמן
1 כף קמח
1/2 כוס שמנת פרווה
1 כוס מים
1כף סוכר
מלח,פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מקלפים את הקולורבי וחותכים לקוביות של 1 ס"מ.
מקצצים את הבצל,משחימים בשמן ומוסיפים את הקולורבי והסוכר.
מטגנים כמה דקות,יוצקים את המים,מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד שהקולורבי מתרכך.
מערבבים קמח עם השמנת ומוסיפים לקולורבי תוך כדי בחישה.
מרתיחים כ-2 דקות,מגישים חם בתוספת פטרוזיליה קצוצה מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון