הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה
1 כוס תמרים מגולענים [ כוס דחוסה]
שלשת רבעי כוס סוכר
1 ביצה טרופה
3 כוסו פיצפוצי אורז
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כפית תמצית וניל
שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה התמרים והסוכר בסיר בינוני
מסירים מהאש ומוסיפים את הביצה הטרופה ואת פצפוצי האורז האגוזים ותמצית הוניל
מערבבים היטב
משמנים תבנית פירקס מלבנית בגודל בינוני ומשטחים את התערובת
מצננים במקרר לכמה שעות
פורסים לריבועים [ 2 ס"מ ] ומגישים בקערת הגשה מנייר
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון