חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעורב ירושלמי של רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעורב ירושלמי עסיסי וצלוי בפיתה טריה מאכל שכולם אוהבים
מעורב ירושלמי של רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעורב ירושלמי עסיסי וצלוי בפיתה טריה מאכל שכולם אוהבים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות חזה עוף
7 כבדי עוף שלמים
20 לבבות עוף (אפשר גם טחול של עוף)
1/2 כוס שמן זית
4 בצלים קצוצים דק
1/2 כף מלח
2 חופנים פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
לתערובת התיבול:
2 כפות כורכום
1 כף כמון
1/2 כף פלפל אנגלי טחון
1/2 כף הל טחון
1/2 1 כפות פלפל שחור טחון
1 כף פפריקה מתוקה
להגשה:
טחינה
מלפפונים כבושים
פיתות טריות
חופן עלי פטרוזיליה שטופים ומיובשים
למתכון פיתה תוצרת בית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל מרכיבי תערובת התיבול ומניחים בצד.
2.חותכים את חזה העוף ואת הכבדים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ ומניחים בצד, בשתי קערות נפרדות. חוצים את לבבות העוף לאורך ומנקים היטב.
3.מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומזהיבים תוך כדי ערבוב.
4.מוסיפים את לבבות העוף ומטגנים תוך ערבוב כדקה.
5.מוסיפים את קוביות חזה העוף ו-2 כפות מתערובת התיבול ומטגנים תוך ערבוב מתמיד כ-2 דקות.
6.מוסיפים את הכבדים וממשיכים לטגן כ-3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
7.מוסיפים את המלח ואת הפטרוזיליה ומטגנים דקה נוספת. מורידים מהאש ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון