הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות חזה עוף
7 כבדי עוף שלמים
20 לבבות עוף (אפשר גם טחול של עוף)
1/2 כוס שמן זית
4 בצלים קצוצים דק
1/2 כף מלח
2 חופנים פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
לתערובת התיבול:
2 כפות כורכום
1 כף כמון
1/2 כף פלפל אנגלי טחון
1/2 כף הל טחון
1/2 1 כפות פלפל שחור טחון
1 כף פפריקה מתוקה
להגשה:
טחינה
מלפפונים כבושים
פיתות טריות
חופן עלי פטרוזיליה שטופים ומיובשים
למתכון פיתה תוצרת בית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל מרכיבי תערובת התיבול ומניחים בצד.
2.חותכים את חזה העוף ואת הכבדים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ ומניחים בצד, בשתי קערות נפרדות. חוצים את לבבות העוף לאורך ומנקים היטב.
3.מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומזהיבים תוך כדי ערבוב.
4.מוסיפים את לבבות העוף ומטגנים תוך ערבוב כדקה.
5.מוסיפים את קוביות חזה העוף ו-2 כפות מתערובת התיבול ומטגנים תוך ערבוב מתמיד כ-2 דקות.
6.מוסיפים את הכבדים וממשיכים לטגן כ-3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
7.מוסיפים את המלח ואת הפטרוזיליה ומטגנים דקה נוספת. מורידים מהאש ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון