חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעורב רמלאי של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעורב רמלה ת"א באהבה משוק רמלה brפיתה חמה ודשנה ממולאת בכל טוב מדהים br
מעורב רמלאי של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעורב רמלה ת"א באהבה משוק רמלה brפיתה חמה ודשנה ממולאת בכל טוב מדהים br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות
1 כוס לבבות עוף חצויים
½ כוס טחול עוף
1 כוס כבדי עוף חתוך לרצועות
1 כוס מלאה בפרגיות עוף קצוצות דק מאוד
3 בצלים לבנים קצוצים דק מאוד
2 חציל קלוי מראש ומקולף (מומלץ לקלות על אש גלויה)
4 שיני שום קצוצות דק
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס כוסברה קצוצה
½1 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כפית כורכום
½ כפית פפריקה חריפה
כפית מלח גס
1 כפית פלפל גרוס
מגישים את המנה עם:
3 כפות עמבה (לא חובה)
מעט טחינה להגשה וכמובן לחם או פיתה!!
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חלקי העוף וחלקי הפנים הקצוצים עם ¼ כוס שמן זית, מלח
פלפל ואת כל התבלינים , בתוך קערה. סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
2.קוצצים את הבצל דק ומקפיצים על מחבת לוהטת עם 2 כפות שמן זית עד לגוון זהוב.
3.מוסיפים את חלקי העוף וחלקי הפנים המתובלים למחבת הלוהטת ומקפיצים עד שהפרגיות
מוכנות.
4.מוסיפים את כל צמחי התבלין וטועמים. מוסיפים מעט פלפל ומלח, לפי הצורך ומקפיצים עוד
דקה.
5.מוסיפים את תוכן החצילים הקצוצים דק למחבת ומקפיצים עוד דקותיים
6.ממלאים בפיתות ונגיעת טחינה מעל ולאוהבים קצת עמבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שגב משה
שתף את המתכון