חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעמולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעמולים הן עוגיות רכות פריכות ונמסות בפה.
מעמולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעמולים הן עוגיות רכות פריכות ונמסות בפה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 חבילות מרגרינה לאפיה
1 כוס שמן
½ כוס מי ורדים (תמצית)
½ כוס מים
3 כפות סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 ק"ג קמח
למילוי:
1 חבילה ממרח תמרים
100 גרם אגוזי פקאן שבורים גס
1/4 חבילה מרגרינה
מעט אבקת קינמון
מעט אבקת ציפורן
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס (במצב טורבו).
לשים בצק מכל חומרי הבצק
מכינים תערובת של חמרי המילוי - חוץ מהאגוזים.
מכינים כדורים מן הבצק בקוטר של כ-3 ס"מ , בכל כדור יוצרים שקע למלוי בעזרת האצבע , מכניסים כמות מתערובת המלוי , מוסיפים אגוז שבור, וסוגרים ביד לכדור.
מסדרים בתבנית אפיה עם רווחים לתפיחה ואופים עד קבלת גוון צהוב בהיר (לא לאפות יותר מזה). להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר.
לשמור בצנצנת סגורה לאחר הקרור.
גירסה שניה : אפשר לרדד את הבצק לעלה מלבני, למרוח את המלוי ולגלגל לגליל.
אחרי האפיה לחתוך לקטעים (כ- 5 ס"מ) ולפזר אבקת סוכר כנ"ל.
מגיש: amitsur
מקור: מזל רז
שתף את המתכון