חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעמול - עוגיות תמרים מצריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעמול - עוגיות תמרים מצריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם תמרים מיובשים ורכים ללא גרעינים
¼2 כוס קמח.
1 כפית שטוחה אבקת אפיה.
100 גרם מרגרינה.
¼ כוס שמן.
1 כף מי ורדים/כפית וניל.
¼ כוס מים חמים.
אופן ההכנה
לערבב את הקמח עם אבקת אפיה.
לצקת את המים החמים על המרגרינה ולערבב במהירות עד שתימס המרגרינה ותהפוך לעיסה אחידה.
להוסיף שמן ומי ורדים (או וניל).
ליצור גומה בתוך הקמח המנופה ולצקת לתוכה את תערובת המרגרינה הנ"ל, לערבב עד קבלת בצק פריך ורך.
לחלק את הבצק ל-16 כדורים.
לעשות חור עם האצבע, למלא בתמרים ולסגור.
לגלגל את הכדור ולפחוס מעט.
לשים קישוט יש לצבוט את שכבתם העליונה של הכדורים במזלג.
לאפות בחום בינוני כ-20-30 דקות.
להוציא ולזרות אבקת סוכר.
לאחר שהמעמול יתקרר יש לזרות אבקת סוכר.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון