הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 מרגרינה
1/2 כוס שמן
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים
2 חב' אבקת אפיה
3 כפות אניס
3 כפות שומשום אדום
1 כוס מיץ תפוזים
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
מערבבים את מיץ התפוזים עם הביצים, הסוכר, המלח, האניס והשומשום האדום.
מוסיפים את המרגרינה וממשיכים לערבב, את הקמח והאבקת אפיה לערבב בנפרד ולהוסיף
לתערובת עד שמתקבל בצק אחיד.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים מרדדים כל חלק לעלה דק . מחוררים את כל העלה במזלג. חותכים ריבועים או מעוינים ומכניסים לתנור מחומם מראש 200 מעלות.
האפייה מהירה, לכן יש להכין כמה תבניות מראש.
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון