חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מצייה מעולה בגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצייה רכה, עטופה בתערובת של ביצה מתובלת brכשבתוכה נמסה לה הגבינה הבולגרית, brומעניקה לכל נגיסה טעם משובח. br
מצייה מעולה בגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצייה רכה, עטופה בתערובת של ביצה מתובלת brכשבתוכה נמסה לה הגבינה הבולגרית, brומעניקה לכל נגיסה טעם משובח. br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצות כמספר המנות המבוקשות (קחו בחשבון שיש כאלה שירצו יותר מאחת)
ביצים
חלב
פפריקה
מלח
גבינה בולגרית עיזים של פיראוס (16% שומן)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מרטיבים את המצות במים ומניחים להן לנוח כחמש דקות על מגבת.
בינתיים... בצלחת או קערה רחבה טורפים את הביצים, מוסיפים חלב לריכוכן, ומתבלים במלח ופפריקה לפי הטעם.
עתה, משהתרככו המצות, חצו אותן במרכזן לשתיים, ושוב חצו לשתיים, כך שנוצרות לכם 4 רבעים של מצה אחד על השני.
הדליקו את הגז וחממו את השמן.
על החלק התחתון של המצה מרחו שכבה של גבינה בולגרית (אפשר כמובן גם לגוון עם גבינה צהובה, או לערבב), סגרו עליה את השלב הבא, ומרחו גם עליו, עד שמתקבל סנדביץ' רב שכבות.
טבלו את הסנדביץ' היטב בתערובת הביצים, ומיד העבירו אל המחבת עם השמן החם. טגנו משני הצדדים, הוציאו ואכלו חם.
אפשרות נוספת היא להמתין עם המצה הרטובה זמן רב יותר, עד שהיא ממש מתרככת. על המצה השלמה מורחים את שכבת הגבינה, מגלגלים, טובלים בתערובת הביצה, ומטגנים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: אישי
שתף את המתכון