חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקלובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממומץ מאוחד
מקלובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממומץ מאוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
ירקות מכל הסוגים (תפוח אדמה, גזר, חציל ,כרובית וכו')
4 כרעיים של עוף
3 כוסות אורז
שמן
תבלינים
אופן ההכנה
לשטוף את הירקות ולחתוך אותם לפרוסות עבות לטגן בסיר
להוציא ולשים בצד לספיגת שמן
באותו שמן לטגן גם את עופות ולהוציא לשים בצד
לאחר מכן לנקות את תחתית הסיר מהשמן שנותר שהתחתית תשאר רטובה מעט
לפזר על תחתית הסיר מעט אורז ולסדר מעל את הירקות תחילה התפוח אדמה
לאחר מכן החצילים וכן להמשיך עד שכל הירקות נגמרים ומעל לשים את העוף המטוגן
לפזר את האורז על העוף להוסיף מים (לכל כוס אורז 2 כוסות מים ) לבשל על אש קטנה למשך
שעה (לבדוק אם האורז מבושל, לאחר מכן לנער מעט את הסיר על הגז , לקחת
מגש גדול יותר מקוטר הסיר להפוך את הסיר ולדפוק על הסיר להרים לאט לאט את הסיר על המגש מופיע אורז ז בצורת עוגה כאשר כל הירקות מלמעלה והטעם גן עדן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון