הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מקלוני אורז
3 חזות עוף משוטחים וחתוך לקוביות.
למשרה:
2 כפות שמן (לא זית)
2 כפות סויה
2 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום
פלפל שחור גרוס
בנוסף צריך:
4 כפות שמן (לא זית)
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה
3 שיני שום חתוכות
2 סלסילות פיטריות טריות וחצויות. (אחת שמפיניון ואחת פורטובלו)
5 בצלים ירוקים חתוכים (ירוק בלבד)
4 כפות רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את העוף בתערובת המשרה לפחות לשעה .
שמים 2 כפות שמן במחבת רחבה כאשר השמן חם מאוד מכניסים את העוף, צורבים כ 3 דקות. מוציאים מהמחבת.
מוסיפים למחבת 4 כפות שמן,מטגנים את הבצל,מוסיפים את השום ואת הג'ינג'ר ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את הפטריות החתוכות ל- 2 דקות לטיגון. מוסיפים את העוף, את רוטב הסויה ושמן השומשום מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
מבשלים את מקלוני האורז זמן קצר במים רותחים מסננים שמים בקערה ומגישים עם העוף.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון