הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג קמח לבן
250 ג´ חמאה קשה
50 מ"ל מים
1 ביצה
400 ג´ גבינה בולגרית מפוררת
אופן ההכנה
מעבדים כל זה במעבד מזון בפולסים קצרים לבצק פריך.
מוסיפים 400 ג´ גבינה בולגרית מפוררת. מעבדים קצר.
תוספת שלי - מוסיפים קצח לבצק.
מרדדים, פורסים לרצועות ארוכות. מגלגלים הרצועות סביב עצמן לספירלות ארוכות. מבצבצים, זורים קצח
ואופים ב200 עד שמשחים.
במקום קצח ניתן להוסיף עשבי תבלין יבשים.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון