הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 160 גר' מרגרינה רכה
כ- 160 גר' גבינת קשקבל מגוררת
גביע שמנת רגילה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט כמון
ארבע וחצי כוסות קמח רגיל
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט פרג או קצח או שומשום או שילוב
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את המרגרינה עם הגבינה המגוררת, השמנת, המלח, הפלפל והכמון. מוסיפים את הקמח ולשים לבצק גמיש.
2. יוצרים פיסה מהבצק ומגלגלים אותה בין כפות הידיים למעין חבל ארוך וצר. חותכים את החבל, על משטח עבודה מקומח, לקטעים בני 5 ס"מ
3. טובלים בביצה הטרופה ואחר כך בפרג או בשומשום. חוזרים על תהליך זה עם שאר הבצק.
4. מניחים את המקלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום גבוה כ-12 דקות, או עד שהמקלות מזהיבים מעט
מגיש:
מקור: ניר אבוטבול שף מלון קראון פלאזה אילת
שתף את המתכון