חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקצפות של פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון המעולה בין ט"ו בשבט לפסח, ומדוע? מלאי פירות מיובשים שנשארו מט"ו בשבט, פשוט לשמור במקרר ולהשתמש בהם בפסח! נסו ותראו. אפשר לא רק בפסח.
מקצפות של פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון המעולה בין ט"ו בשבט לפסח, ומדוע? מלאי פירות מיובשים שנשארו מט"ו בשבט, פשוט לשמור במקרר ולהשתמש בהם בפסח! נסו ותראו. אפשר לא רק בפסח.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם של פירות מיובשים קצוצים (מכל סוג שיש בבית)
- 100 גרם אגוזי פקאן, קצוצים
- 100 גרם שקדים, קצוצים
- 100 גרם בוטנים, מרוסקים
- 1 כפית קנמון
- 3 חלבונים
- 1 כוס סוכר
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-160°c.
- מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה.
- יש לקצוץ דק, דק את כל הפירות.
- מערבבים את הפירות המיובשים עם האגוזים, השקדים, הבוטנים והקנמון.
- מקציפים את החלבונים לקצף רך.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מוצק מאוד ומבריק.
- מקפלים את תערובת הפירות לתוך הקצף בעדינות על מנת לא לשבור את הקצף.
- מעבירים כפות מהקצף לתבנית המוכנה עם רווח בין עוגיה לעוגיה.
- אופים את העוגיות כ-30 דקות עד שהעוגיות יבשות למראה ומתחילות להזהיב.
חג שמח
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון