הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם של פירות מיובשים קצוצים (מכל סוג שיש בבית)
- 100 גרם אגוזי פקאן, קצוצים
- 100 גרם שקדים, קצוצים
- 100 גרם בוטנים, מרוסקים
- 1 כפית קנמון
- 3 חלבונים
- 1 כוס סוכר
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-160°c.
- מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה.
- יש לקצוץ דק, דק את כל הפירות.
- מערבבים את הפירות המיובשים עם האגוזים, השקדים, הבוטנים והקנמון.
- מקציפים את החלבונים לקצף רך.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מוצק מאוד ומבריק.
- מקפלים את תערובת הפירות לתוך הקצף בעדינות על מנת לא לשבור את הקצף.
- מעבירים כפות מהקצף לתבנית המוכנה עם רווח בין עוגיה לעוגיה.
- אופים את העוגיות כ-30 דקות עד שהעוגיות יבשות למראה ומתחילות להזהיב.
חג שמח
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון