חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקרוד - עוגיות סולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקרוד - עוגיות סולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סולת
1 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1 חב' אבקת אפיה
1 חב' סוכר וניל
1 י"ח ביצה
כוס מיץ תפוזים (אפשר מים)
למילוי:
1/2 ק"ג תמרים מגולענים
2 כפות קינמון
אגוזים (לא חובה)
1/4 כוס מים
מעט קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה
לערבב את כל החומריהבצק יחד ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש לעבודה.
לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח כ 1/4 שעה.
בנתיים בסיר קטן לערבב את כל חומרי המילוי ולבשל על אש נמוכה עד שהכל מתאחד.
לקרר להוסיף מעט קליפת לימון מגוררת.
מכמות זו מכינים 6 רולדות מורחים על כל עלה בצק את המילוי ומגלגלים לרולדה, חותכים לפרוסות יפות ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעליות.
מגיש: anatov
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון