הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם מקרוני (אני חוצה אותם שלא יהיו ארוכים מדי)
½ קופסה קטנה פטריות שמפיניון שלמות (8-10 יח')
2 יח' תיבולית "פטריות" של קנור
½ בצל, קצוץ לקובניות
2-3 כפות שמן זית
1 כוס מים
½1 כפות קורנפלור מומס ב-½ כוס מים קרים
מעט פלפל שחור טחון טרי , לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את המקרוני במי מלח לפי הוראות שעל האריזה, עד שיתרככו לדרגת "אל דנטה".
מכינים את הרוטב:
מוסיפים שמן זית לסיר קטן ומטגנים את הבצל עד שישחים. ובינתיים חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לבצל. מטגנים תוך ערבוב כ 1 דקה ומוסיפים את המים ותבוליות פטריות של "קנור" מגורדות גס. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מערבבים את הקורנפלור ב-½ כוס מים קרים עד שהאבקה נמסה ומוסיפים לסיר עם הבצל והפטריות. מערבבים עד שהתערובת מסמיכה ומורידים מן האש. מתבלים במעט פלפל (לא חובה) .
מסנים את המקרוני ממי הבשול, יוצקים עליהם את הרוטב , מערבבים ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון