חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקרוני עם פטריות ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת של רוטב פטריות עם חתיכות פטריות שמפיניון משדרג את המקרוני.
מקרוני עם פטריות ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת של רוטב פטריות עם חתיכות פטריות שמפיניון משדרג את המקרוני.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם מקרוני (אני חוצה אותם שלא יהיו ארוכים מדי)
½ קופסה קטנה פטריות שמפיניון שלמות (8-10 יח')
2 יח' תיבולית "פטריות" של קנור
½ בצל, קצוץ לקובניות
2-3 כפות שמן זית
1 כוס מים
½1 כפות קורנפלור מומס ב-½ כוס מים קרים
מעט פלפל שחור טחון טרי , לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את המקרוני במי מלח לפי הוראות שעל האריזה, עד שיתרככו לדרגת "אל דנטה".
מכינים את הרוטב:
מוסיפים שמן זית לסיר קטן ומטגנים את הבצל עד שישחים. ובינתיים חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לבצל. מטגנים תוך ערבוב כ 1 דקה ומוסיפים את המים ותבוליות פטריות של "קנור" מגורדות גס. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מערבבים את הקורנפלור ב-½ כוס מים קרים עד שהאבקה נמסה ומוסיפים לסיר עם הבצל והפטריות. מערבבים עד שהתערובת מסמיכה ומורידים מן האש. מתבלים במעט פלפל (לא חובה) .
מסנים את המקרוני ממי הבשול, יוצקים עליהם את הרוטב , מערבבים ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון