חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרוזיה: טאג'ין טלה עם בצל מתוק ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרוזיה: טאג'ין טלה עם בצל מתוק ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצל בינוני קצוץ
זר קטן של כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית זנגביל קצוץ
1 כפית כורכום
1 כפית ראס אל חנות
2 כפיות קינמון טחון
מספר חוטי זעפרן
½ כוס שמן זית
½ כוס שמן סויה
100 גרם מרגרינה
2 כוסות מים
100 גרם אגוזי מלך
300 גרם צימוקים שהושרו כשעה קודם במים פושרים
6 ראשי ורדים מיובשים
2 כפות דבש
1 כף סוכר
½1 ק"ג כתף טלה חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מניחים באמצע הטאג'ין את הבשר. מעליו מניחים את הבצל והכוסברה וכל התבלינים. מניחים מעל את המרגרינה ויוצקים על הכל את השמן. מוסיפים מים עד לשפת הטאג'ין. מבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 3 שעות.
חצי שעה לפני ההגשה מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, ראשי הוורדים, הדבש והסוכר ומבשלים עוד כחצי שעה.
מגיש: dylam
מקור: שף אילן סיבוני ממסעדת דארנא
שתף את המתכון