חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרמלדת תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרמלדת תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 ק"ג תות
600 גרם סוכר
שמן לשימון התבנית
מעט סוכר לזרייה
אופן ההכנה
1. שוטפים את התותים ומסלקים את העוקצים. מעבדים אותם בממחה למחית חלקה ומעבירים לסיר.
2. מבשלים את התערובת על אש בינונית עד שהכמות פוחתת בחצי בערך. מוציאים מהסיר ומודדים: צריכה להתקבל כמות של 750 מ"ל.
3. מחזירים את המחית לסיר ומוסיפים את הסוכר. מבשלים על להבה נמוכה, תוך כדי בחישה תכופה, עד שהתערובת סמיכה מאוד, נפרדת מדפנות הסיר בזמן הבחישה ו"מתפרצת" תוך כדי ביעבוע.
4. משמנים תבנית בגודל 30X20 ס"מ לערך. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים. מצננים.
5. אם הממתק נראה רך מדי, אפשר ליבשו אחרי הצינון בתנור שכוון לחום נמוך מאוד (עד 60 מעלות) במשך מספר שעות.
6. חותכים את המעדן לקוביות של 2 ס"מ או למעויינים, בוזקים עליהן סוכר ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון