חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרנג שקדים ושוקולד לבן לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרנג שקדים ושוקולד לבן לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
"מרנג" שקדים:
6 חלבונים
1 כוס סוכר (200 גר')
½1 כוסות שקדים גרוסים (200 גר')
½1 כוסות אבקת סוכר (170 גר')
קרם שוקולד לבן רשימת חומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים להקצפה.
אופן ההכנה
אופן הכנת ה"מרנג":
1. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
2. מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים.
3. מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
4. אופים ב-110°C כשעתיים.
אופן הכנה קרם השוקולד:
מבשלים ל"ג'אנש" – 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גר' שוקולד לבן.
כאשר ה"ג'אנש" מתקרר לטמפ' החדר:
מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם ה"ג'אנש" שהתקרר לקרם יציב וממלאים בין השכבות.
קישוט: אבקת קקאו.
מגיש: m73
מקור: מיקי שמו
שתף את המתכון