הוראות הכנה
מרכיבים
"מרנג" שקדים:
6 חלבונים
1 כוס סוכר (200 גר')
½1 כוסות שקדים גרוסים (200 גר')
½1 כוסות אבקת סוכר (170 גר')
קרם שוקולד לבן רשימת חומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים להקצפה.
אופן ההכנה
אופן הכנת ה"מרנג":
1. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
2. מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים.
3. מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
4. אופים ב-110°C כשעתיים.
אופן הכנה קרם השוקולד:
מבשלים ל"ג'אנש" 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גר' שוקולד לבן.
כאשר ה"ג'אנש" מתקרר לטמפ' החדר:
מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם ה"ג'אנש" שהתקרר לקרם יציב וממלאים בין השכבות.
קישוט: אבקת קקאו.
מגיש:
מקור: מיקי שמו
שתף את המתכון