הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אבקת שקדים
2 חלבונים
כוס סוכר
שני שליש כוס מים
כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
מחממים את הסוכר המים ומיץ הלימון עד קבלת עיסה סמיכה
מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה את אבקת השקדים תוך כדי בחישה
לאחר מכן מוסיפים את החלבונים ולשים עד קבלת מרציפן
להגשה : ניתן לגוון בהגשה ע"י הענקת צבע על פי בחירה וליצור צורות שונות
לכל חלק שנצבע יש ללוש את המרציפן עם צבע מאכל בצבע המבוקש כרבע כפית צבע מאכל
בתאבון
מגיש:
מקור: מוזיאון המרציפן כ תבור
שתף את המתכון